بادمجان یا بادمجان که بیشتر در بریتانیا شناخته می شود، میوه ای خوراکی از خانواده Nightshade ( Solanaceae ) است که بسیار نزدیک به گوجه فرنگی و سیب زمینی است.
با مصرف بادمجان شمال بدنی مقاوم تر داشته باشید
معمولاً به اشتباه به عنوان یک سبزی تعبیر می شود، اما از آنجایی که حاوی دانه های کوچک و خوراکی است، در واقع یک میوه است (بعضی حتی آن را به عنوان توت طبقه بندی می کنند!).
قیمت بادمجان لامپی کمی بالا رفته است.
برای دریافت برخی میوه های بسیار مفید دیگر، راهنمای ما را در مورد 23 ابرمیوه برتر که به طرق دیگر سلامت شما را تقویت می کنند، بررسی کنید.
شما می توانید با مراجعه کردن به تره بار فروشی به بادمجان لامپی گلخانه ای دست پیدا کنید.
بادمجان اغلب به عنوان جایگزین سبزیجات یا گوشت در آشپزی استفاده می شود و به دلیل توانایی جذب روغن و طعم در گوشت آن، می توان از آن در طیف وسیعی از غذاها و غذاهای مختلف استفاده کرد. مانند گوجه فرنگی، دانه های بادمجان را می توان خورد، و در حالی که بادمجان را معمولا به صورت پخته مصرف می کنند، می توان آن را به صورت خام نیز (مشابه سیب زمینی) مصرف کرد.
از بهترین بادمجان ها می توانید به بادمجان لامپی صادراتی اشاره کنید.
خب، بستگی دارد: بادمجان را طعمی شبیه کدو یا کدو سبز تابستانی توصیف کردهاند که طعمی ملایم و شیرین با کمی تلخی دارد.
با این حال، بادمجان ها طعم هر چیزی که با آن پخته می شود را جذب می کنند، بنابراین اگر طعم طبیعی آن را دوست ندارید، می توانید آن را به سایر مواد خوش طعم اضافه کنید و طعم معمول آن کم می شود.
- منابع:
- تبلیغات: