صابون سازی می تواند از طریق روش “گرم” یا “سرد” انجام شود، با توجه به ماهیت این دو فرآیند، در حالت اول محصول خالصتر و تمیزتر به دست میآید، در حالی که روش سرد سریعتر است و ممکن است ناخالصیهای مواد اولیه باقی بماند.
هزاران وب سایت در مورد ساخت صابون خانگی وجود دارد، من نمی خواهم در این زمینه توصیه ای بکنم.
صابون کرمدار داو یکی از بهترین صابون هایی است که می توانید از آن استفاده کنید.
بنابراین، اگر می خواهید بیشتر بدانید یا نکات کاربردی داشته باشید، شما را به رساله ارزشمند در 4 قسمت، توسط صابون ساز استاد Toto48 در مجله Ecobiocontrol ارجاع می دهم.
همچنین روش فوق العاده دقیق، عکاسی شده توسط صابون ساز استاد فریمپو، برای صابون سازی روغن های پخت و پز استفاده شده.
همانطور که قبلاً تکرار شد، پست من می خواهد فقط به بخش شیمیایی موضوع بپردازد.
صابون شستشو و تمیز می کند، زیرا مانند همه مولکول های سورفکتانت، حاوی یک قسمت غیر قطبی و یک قسمت قطبی است که در عوض شبیه آب است و به معنای واقعی کلمه در آبکشی شسته می شود و کثیف را نیز حمل می کند.
در واژه نامه Mammachimica اطلاعات دقیق تری در مورد سورفکتانت ها در صورت علاقه خواهید یافت.
آنچه مسلم است صابون ایجاد شده در این روش دارای PH 9-9.5 (قلیایی/بازی) است.
این امر اجتناب ناپذیر است، بدون در نظر گرفتن نوع روغن یا چربی مورد استفاده در هر صابونی اتفاق می افتد: حیوانات، سبزیجات 100٪ ایتالیایی، ارگانیک، عجیب و غریب، استخراج سرد و غیره.
اگر یک اسید را با صابون، مثلا اسید سیتریک یا لاکتیک، کنار هم بگذاریم تا PH آن کاهش یابد و قلیایی آن کمتر شود، آن را تجزیه می کنیم.
ما اسیدهای چرب را آزاد میکردیم و دیگر چیزی برای شستوشو نداشتیم، بلکه چیزی که کثیف بود.
در عمل، دیگر صابون نخواهیم داشت، صابون طبیعتاً قلیایی است و با pH متفاوت نمی تواند وجود داشته باشد.