با مصرف پسته خندان ایرانی از پیری جلوگیری کنید

پسته که به عنوان آجیل مصرف می شود فواید باورنکردنی برای سلامت انسان دارد. پسته میوه ای سرشار از ویتامین B6 است.

آب پسته تازه پوست خشک را مرطوب و شاداب می کند

پسته خندان ایرانی چه فوایدی دارد؟

– با انبساط عروق باعث می شود خون راحت تر در بدن گردش کند و در عین حال سطح کلسترول را کاهش داده و از سلامت قلب محافظت می کند.

به لطف چربی مفید موجود در آن، از افزایش وزن بدن جلوگیری می کند و میزان انرژی را افزایش می دهد.

– میزان قند خون را متعادل می کند. این ماده غذایی است که متخصصان می توانند به راحتی آن را برای بیماران دیابتی مصرف کنند.

پسته که مقاومت به انسولین را کاهش می دهد، خطر سکته مغزی، سکته مغزی و فشار خون را نیز با کاهش فشار کاهش می دهد.

سطح کلسترول پسته

– از نظر تفاله نسبت به غذاهایی مانند برنج، گندم و سیب زمینی غنی تر است.

مخلوطی که هنگام جوشاندن پالپ بیرون می آید برای پوست خشک مفید است.

ساختار سطحی پوست را بازسازی می کند. با تامین ویتامین E علائم پیری را کاهش می دهد.

– به دلیل انرژی بالای آن برای سلامت مغز نیز مفید است. ویتامین B6 سلول های سیستم عصبی را بازسازی می کند.

این بخش حافظه مغز را تقویت می کند. علاوه بر این ویتامین B6 نه تنها مغز را تقویت می کند، بلکه سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند.

فواید پوست پسته

– به لطف فیبر موجود در پوسته خود، از غشای معده محافظت می کند و میزان اسید معده را متعادل می کند.

با محافظت از فلور روده ها هضم را تسکین می دهد. خطر مشکلات سلامتی مانند سوء هاضمه و نفخ را کاهش می دهد.

– ویتامین های E، C و B موجود در آن باعث می شود شن تشکیل شده در ناحیه کلیه و مثانه راحت تر ریخته شود.

– وقتی پسته جوشانده شود و آب آن نوشیده شود، سرفه مداوم را قطع می کند. در همان زمان، در ریه؛ التهاب ناشی از سیگار و نوشیدنی های پر کافئین را تسکین می دهد.