در نتیجه تحقیقات انجام شده توسط متخصصان مشخص شد که ویتامین B6 که باعث تقویت اعصاب می شود به مقدار زیادی در خرما یافت می شود، به این ترتیب، دفاع در برابر استرس ایجاد می شود.

خرما کبکاب همچنین حاوی ویتامین B1 است که سلامت سیستم عصبی را آسان تر می کند.

خرما همچنین با داشتن آهن زیاد توجه را به خود جلب می کند، مصرف منظم آن باعث افزایش سنتز هموگلوبین در سلول های خونی در افراد مبتلا به کم خونی فقر آهن می شود.

با این اثر، خطر کم خونی مرتبط با کمبود آهن را کاهش می دهد، همچنین با ویتامین های B2 و B3 که دارد باعث افزایش تعداد گلبول های قرمز خون می شود.

افرادی که احساس خستگی، تنبلی یا کاهش وزن در طول روز دارند، می توانند بخشی از انرژی مورد نیاز خود را با خرما تامین کنند، محتوای انرژی بالای آن به ویژه برای افرادی که می خواهند وزن اضافه کنند یا برای کودکان در سنین رشد مفید است.

خرما سرشار از آنتی اکسیدان سلنیوم و ویتامین C است که از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند، به این ترتیب بدن را از باکتری ها و میکروب های مضر پاک می کند.

علاوه بر این، محتوای بالای مواد معدنی منیزیم میزان عفونت هایی را که ممکن است در بدن ایجاد شود کاهش می دهد.

به لطف کلسیم و فسفات موجود در خرما، به تشکیل اسکلت و متعادل کردن ساختار استخوانی بدن کمک می کند، همچنین به پیشگیری از بیماری های استخوانی مانند پوکی استخوان و نرم شدن کمک می کند.

مقدار زیاد قند موجود در خرما باعث افزایش کالری دریافتی می شود، علاوه بر این، محتوای قند بالا می تواند باعث افزایش و کاهش قند خون با سرعت یکسان شود، به ویژه در افراد دیابتی یا افرادی که مقاومت به انسولین دارند.

به همین دلیل مصرف 3 عدد خرما در روز کافی خواهد بود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *