فروش مویز انگور سیاه در آسیا در شرایط کرونا رونق گرفت

همه از طعم مویز آگاه هستند، اما آیا از فواید مویز می دانید؟ تعجب خواهید کرد اگر بدانید که خواص مویز تنها به شیرینی آن محدود نمی شود، بلکه می توان از

فواید مویز خشک برای رهایی از بسیاری از مشکلات جسمی مرتبط با بدن استفاده کرد. از بهبود هضم، می تواند باعث افزایش انرژی در بدن شود. در این مقاله از

استایل کریز با مزایا و مضرات خوردن کشمش به تفصیل آشنا شوید. همچنین ذکر این نکته ضروری است که خواص مویز می تواند تا حدودی به کاهش اثر بیماری

های مطرح شده در مقاله کمک کند. کشمش را به هیچ وجه نباید درمان بیماری دانست. در عین حال، لازم است در شرایط سلامتی جدی تحت درمان پزشکی قرار

گیرد.

مویز انگور سیاه چیست؟

مویز در دسته میوه های خشک قرار می گیرد که از خشک کردن انگور تهیه می شود. در این فرآیند با خشک کردن انگور در آفتاب به مدت حدود سه هفته، رطوبت از

آن خارج می شود. در هند با نام های زیادی مانند کیشمیش در هندی، کشمش در انگلیسی، اندودراکشا در تلوگو، اولار دراکشای در تامیل، Unakku Munthiringa

در مالایالام، به نام Vonadraakshe در کانادا، Lal Draksh در گجراتی و Manuka در مراتی شناخته می شود. مویز برای سلامتی مفید در نظر گرفته شده است.

سرشار از بسیاری از مواد شیمیایی گیاهی ضروری است. در کنار این، فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی نیز در آن یافت می شود . چگونه می تواند

برای بدن مفید باشد، این اطلاعات در زیر آورده شده است.

چند نوع مویز وجود دارد؟

مویز انواع مختلفی دارد که در زیر سه نوع اصلی آن را شرح می دهیم .

کشمش قهوه ای – این کشمش از خشک کردن انگور به مدت سه هفته تهیه می شود. پس از خشک شدن، رنگ آنها ممکن است قهوه ای شود. برای تهیه آن در

مکان های مختلف از انواع مختلف انگور استفاده می شود. رنگ، اندازه و طعم آنها به نوع انگور بستگی دارد.

سلطانا (کشمش طلایی) – این کشمش از خشک کردن سلطانا انگور (انگور گرد سبز بدون هسته) تهیه می شود. برای تهیه این نوع کشمش، انگور را قبل از

خشک شدن در محلول روغنی خیس می کنند. به همین دلیل رنگ این کشمش طلایی/قهوه ای روشن است. در مقایسه با دو کشمش دیگر، این کشمش اغلب از

نظر اندازه کوچکتر و طعم شیرین تر است.

کشمش (کشمش سیاه) – به این نوع کشمش، مویز جانته نیز گفته می شود و از انگور سیاه تهیه می شود. اینها همچنین با خشک کردن انگور به مدت سه هفته

درست می شوند. طعم آنها اغلب ترش شیرین و در اندازه کوچک است. خوردن مویز سیاه مانند سایر انگورها چه فایده ای دارد، در ادامه توضیح داده شده

است.